Varför SubReader?

SubReader är en app som hjälper personer med dyslexi med att få undertexter upplästa vilket gör det möjligt för dem att följa med vännerna till bion på samma villkor som för alla andra. Eftersom vi använder oss av Googles nyaste talteknologier fungerar uppläsningen till alla filmer i alla språk.

För att använda SubReader skannar användaren en QR-kod utanför biosalongen som ansluter appen till biografservern. Då läses undertexterna upp synkroniserat med när de kommer fram på filmduken. Genom att använda hörlurar är det möjligt att lyssna på uppläsningen samtidigt som filmljudet utan att störa andra biografbesökare.

En unik möjlighet

Alla ska ha möjligheten att njuta av en bra film på bio med vänner och familj. SubReader har utvecklats med fokus på att vara så diskret som möjligt och för att inte störa andra.

Med SubReader är det möjligt att endast ta med din smartphone till biografen och uppleva filmer på samma villkor som för alla andra.

3 screen_mockup

Mer än bara tillgänglighet

grafik

Grafiskt material

Vid installation av SubReader medföljer grafiskt material som QR-koder som sätts upp utanför salongerna och en trailer som visas innan filmen som visar hur man kan få upplästa undertexter på denna biograf.

SoMe

Sociala Medier

Vi når ut till olika relevanta Facebookgrupper när en ny biograf erbjuder SubReader för att sprida nyheten. Appens hemanvändare leds även till biograferna genom vår marknadsföring riktat till nya och befintliga användare.

operator

Kostnadsfri Support

Vi ger kostnadsfri support om frågor eller problem uppstår. Det är viktigt att personal känner till hur SubReader används så att biografbesökarna kan hjälpas på bästa sätt. Därför tar vi tid till att hjälpa er komma igång.

presse

Pressmaterial

Median skriver gärna om ökad tillgänglighet. Detta är ett bra sätt att skapa kännedom om er biograf och dess tillgänglighetsfunktioner.

Kontakta oss (tel. +46 72-399 25 95)

Ladda ner SubReader idag!

Få dina undertexter upplästa med SubReader på både iPhone och Android. Allt du behöver göra är att ladda ner appen SubReader på antingen App Store eller Google Play store.

buy-apple

buy-android

Följ oss på Facebook

© 2019 – SubReader ApS

Sankt Gertruds Stræde 5, 5
1120, København K

CVR: 37258024

kontakt@subreader.dk

+45 60 14 35 51

Udviklet og ejet af Motrik IvS

kontakt@subreader.dk +45 60 14 35 51