∼ 10% ökad målgrupp

700.000 dyslektiker i Sverige

Socialt ansvar och tillgänglighet

Varför SubReader?

SubReader är en app som hjälper personer med dyslexi med att få undertexter upplästa vilket gör det möjligt för dem att följa med vännerna till bion på samma villkor som för alla andra.

För att använda SubReader skannar användaren en QR-kod utanför biosalongen som ansluter appen till bio-servern. Detta gör det möjligt för appen att läsa upp undertexterna från skärmen så snart som de visas på filmen. Genom att använda hörlurar är det möjligt att höra ljudet från filmen och de upplästa undertexterna. Det är diskret och stör inte de andra biogästerna.

En unik möjlighet

Alla ska ha möjligheten att njuta av en bra film på bio med vänner och familj. SubReader har utvecklats med fokus på att vara så diskret som möjligt och för att inte störa andra.

Med SubReader är det möjligt att endast ta med din smartphone till biografen och uppleva filmer på samma villkor som för alla andra.

scr-app-001

Start-kit för biografer

Här är det möjligt att hitta och ladda ner material som kommer hjälpa din biograf att bli en dyslexi-vänlig biograf.

grafik

Grafiskt material

Vid köp av SubReader medföljer ett paket av olika grafiska material som kan användas i din biograf. Det inkluderar banderoller, videos och flyers. Annat grafiskt material kan skapas om så önskas.

SoMe

SoMe material

Detta material kommer få din biograf att stå ut och göra den redo att marknadsföra på sociala medier. Paketet innehåller exempel på olika publiceringar och annonser.

operator

Operativt material

För att börja använda SubReader behöver biografoperatören viss dokumentation. Detta paket inkluderar felsökningsdokument, FAQ, ett välkomstbrev och guider. Detta material är individuellt för varje biograf.

presse

Pressmaterial

Median har visat stort intresse för SubReader och är den perfekta kanalen för att få ut ditt meddelande i samband med lanseringen. Detta paket innehåller olika filer som gör din biograf redo för pressen.

Kontakta oss (tel. +46 72-399 25 95)

Ladda ner SubReader idag!

Få dina undertexter upplästa med SubReader på både iPhone och Android. Allt du behöver göra är att ladda ner appen SubReader på antingen App Store eller Google Play store.

buy-apple

buy-android

Följ oss på Facebook

© 2019 – SubReader ApS

Sankt Gertruds Stræde 5, 5
1120, København K

CVR: 37258024

kontakt@subreader.dk

+45 60 14 35 51

Udviklet og ejet af Motrik IvS

kontakt@subreader.dk +45 60 14 35 51