Använd SubReader på streamingstjänster

iconfinder_magnifier_1370045

Steg 1
Sök efter en film

Det första du ska göra efter att du öppnar appen är att söka på filmen du vill se. Härefter kan du logga in till din streamingstjänst i appen och sedan kommer undertexterna fram.

iconfinder_b-87_4230289

Steg 2
Synkronisera filmen

För att undertexterna ska läsas upp på rätt tidspunkt behöver appen veta hur långt in i filmen du börjar. Du behöver endast trycka på knappen i det nedersta vänstra hörnet och välja hur långt inne i filmen du startar.

iconfinder_play-circle-outline_326584

Steg 3
Tryck på start

Nu är du redo för att starta filmen. Tryck på ”play” i SubReader appen och på TV:n samtidigt. Nu läses undertexterna upp synkroniserat med filmen. Du kan även skrolla på skärmen för att justera manuellt.

Använd SubReader i din lokala biograf

Steg 1
Hitta en biograf

I SubReader appen kan du hitta en karta där alla biografer finns som erbjuder SubReader. Här kan du se om din lokala biograf stödjer SubReader.

Steg 2
Skanna QR-koden

Innan du går in till salongen kommer du se en QR-kod som du kan skanna med SubReader appen. När du har skannat koden är du redo för att se filmen.

Steg 3
Njut av filmen

Du är nu redo för att se en biograffilm med upplästa undertexter. Luta dig tillbaka, sätt i dina hörlurar i öronen, sätt telefonen på ljudlöst och njut av filmen som alla andra.

Hämta SubReader idag!

Få upplästa undertexter med SubReader, både på iPhone och Android telefoner. Allt du behöver göra är att gå in på App Store eller Google Play för att hämta SubReader på mobilen.

Följ oss på Facebook